Natural marine ingredients to prevent the age-related cognitive decline

Interviews of Corinne Joffre by Sud-Ouest and L'Observatoire des Aliments

Following the publication of INRAE for the brain week dealing with natural marine ingrédients to boost the aging brain  (https://www.inrae.fr/actualites/ingredients-marins-naturels-booster-cerveau-vieillissant), 2 journalists  have interviewed Corinne Joffre, a research scientist at NutriNeuro lab. 

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Sud-Ouest (online the 01/04/2021) : Bordeaux : des chercheurs inventent une poudre pour doper la mémoire à base de têtes de sardines (bretonnes)

https://www.sudouest.fr/sante/bordeaux-des-chercheurs-inventent-une-poudre-pour-doper-la-memoire-a-base-de-tetes-de-sardines-bretonnes-1864946.php

L'Observatoire des Aliments (online the 06/04/21) : Chercheuse anti-déclin

https://observatoire-des-aliments.fr/sante/invite-sante/chercheuse-anti-declin